Nieuws

2015 wordt GROOTS!! - dankzij u?

www.crofun.be

ensemble Polyfoon bestaat dit jaar 15 jaar. In die tijd heeft het een stevige én unieke plaats verworven in de koor- en concertwereld. Ons uniek-zijn willen we koesteren, uitbouwen en nog versterken.

Wat maakt ons zo uniek?

ensemble Polyfoon gaat steeds op zoek naar talenten uit verschillende kunstdisciplines. Bij meer dan 100 concerten in binnen- en buitenland werkten we veelvuldig samen met bekende acteurs, andere muzikale ensembles, popgroepen, schrijvers, visuele artiesten, fotografen, componisten,... een overzicht hiervan vind je op onze website www.polyfoon.be.

Deze werking is zowat onze missie geworden. En die bestendigen wij graag. Samen met u

Echter, om onze producties financieel te ondersteunen via subsidies zijn we voor de ene instantie te professioneel om in de categorie 'amateurs' ondergebracht te worden, en voor andere instanties zijn we dan weer teveel liefhebber om in aanmerking te komen voor 'professionele' subsidies.

Toch willen we van 15 jaar ensemble Polyfoon een feestelijk jaar maken. Een nieuwe cd 'Missa Pro Vivis' en de concertreeks 'Vesalius' i.s.m. o.a. Micha√ęl Pas en Frank Vercruyssen waren de voorbode van nog zoveel meer in 2015. Help ons dit alles te realiseren!

Hoe kunnen we samenwerken?

Op het crowdfunding-platform www.crofun.be vind je onder ons project 'ensemble Polyfoon' verschillende mogelijkheden om mee te werken en wat wij je in ruil aanbieden.

Beschik je niet over een computer of over internet dan kan je ons nog altijd rechtstreeks steunen: BE49 8508 1078 1871 (referentie: crowdfunding).

Dit crowdfunding-project loopt tussen 18/12/2014 en 18/03/2015.

Dank alvast voor jouw interesse en eventuele samenwerking.

PRETTIGE FEESTEN!